tirsdag 2. november 2010

Flatulens, krystaller og Over-jeg'et.Etter en lang jobbe-periode følte jeg meg oppblåst og uvel. Jeg levde sunt, hadde mange venner og et fremgangsrikt liv.
Derfor skjønte jeg ikke hvorfor jeg ble nedstemt og hvorfor mine venner gradvis forsvant.
Jeg var ensom og trist. Selv min kinesiske nakenhund unngikk meg, enda den frøs.
Men jeg hverken hørte eller luktet på kroppens signaler, jeg fortsatte mitt eksessive forbruk av betakaroten og sukkerpiller, selv om homeopaten sa at hara'en min var overbelastet.
Shit, tenkte jeg, og kjøpte et par ekstra krystaller på Plata. Jeg ga med andre ord jamt faen.
Og ikke nok med det; Jeg kjøpte enda mer grønnsaker, mer og mer, til jeg var så avhengig og flatulent at mine venner ble slitne og bekymret av det de kalte "ketoseselvmordet" mitt. Og sant er det. Jeg VAR virkelig i en hard ketose, men jeg merket det ikke selv.
Til slutt møtte jeg veggen. Den var polstret, heldigvis, som alt annet er på vestkanten.


Jeg skjønte at jeg trengte hjelp, og da jeg trykket på en link på Face, mens jeg drev med Farmville, kom jeg til denne velsignede kostholdsguruen, som etter at jeg hadde betalt 179 dollar via PayPal, kunne fortelle at det jeg trengte var et skikkelig, totimers MacDonald's-måltid før tilbudet gikk ut i morgen.


Siden jeg svarte så raskt, fikk jeg en gratis mosjon- og diettplan etter at jeg vervet 12 venner. 
Nå har jeg fulgt denne planen i tre måneder, og har aldri følt meg bedre. Alle mine chakraer er avstemte og matcher mitt humør til enhver tid.
Hemmeligheten er nemlig måtehold, fysisk aktivitet og en pendel som sier "ja" eller "nei".

For min del vil det si:
Kun én cheeseburger på MacDonalds pr. dag.
Moderat inntak av grønnsaker (siden flatulens har vært et problem for min urolige mage).
Rask gange fra pub til pub for optimal væskebalanse
Livsnyteri i form av bacon, pizza og den ulovlige gleden ved inntak av øl og sprit.


Rødvin my ass!
Her har jeg i alle år nippet et glass rødvin til jul fordi det er "helsebringende"! Og så viser det seg at jevnlig inntak av øl forbedrer hårkvaliteten og gjør huden myk! Og akevitten, selveste djevelens drivverk, er mer velgjørende og fjerner mer slagg enn den ypperste tarmskylling.


Alt dette har gjort meg til et harmonisk og godt menneske, i takt med meg selv og sjelen min. Ikke fiser jeg så mye heller. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar